Cirkel Makelaars kent woningmarkt als geen ander

De heren van Cirkel Makelaars zijn geboren en getogen Haarlemmers en kennen  de regio op hun duimpje. Ze beschikken over een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring in de regio Zuid-Kennemerland. UITMAG.NL sprak ze over hun werk en de huidige woningmarkt. 

 

Cirkel Makelaars is een begrip in de Kleverparkbuurt. Kun je iets meer vertellen over hoe lang jullie bestaan en wat jullie allemaal doen?

Wij – Jan van Son en Bas Voute – zijn Cirkel Makelaars gestart in 2006, dat is alweer 17 jaar geleden! Hiervoor hebben wij beiden al langer in de makelaardij gewerkt. We hebben dus veel ervaring en een groot netwerk. We helpen mensen met verkoop, aankoop en taxeren van woningen.

 

Hoe is de woningmarkt in Haarlem en omstreken op dit moment en wat zijn de verwachtingen voor de (nabije) toekomst?

De woningmarkt is gelukkig weer een beetje gestabiliseerd, er is meer aanbod zodat je als huizenzoeker weer meer kans en keuze hebt. In zo’n markt kan je je klanten goed helpen met advies en onderhandelen bij zowel aankoop als verkoop. De toekomst is lastig te voorspellen. Naast vraag en aanbod zijn we afhankelijk van verschillende externe factoren, niet alleen de hypotheekrente. Het economisch klimaat, beleid van de overheid en stemming van de markt spelen ook een rol. Eén ding weten we zeker: dat de grote vraag blijft! Er is nog steeds een groot woningtekort in Haarlem en omgeving.

 

Wat zouden jullie adviseren in de huidige markt: eerst kopen of eerst verkopen?

Dat kan per geval verschillen. Als je een pand hebt dat niet courant is kan het verstandig zijn om eerst te verkopen en daarna pas aan te kopen. Als je een heel courant pand hebt dat je concurrerend in de markt kan zetten is het risico kleiner als je eerst aankoopt als je je droomhuis voorbij ziet komen.

 

Wat onderscheidt jullie van andere makelaars?

We zijn een klein laagdrempelig kantoor en houden niet van poespas. We doen wat we zeggen en zijn makkelijk bereikbaar. We begeleiden klanten van het begin tot het einde van het aankoop- en verkoopproces en ook erna. Je kan goed lezen wat onze klanten van ons vinden op onze kantoorpagina op Funda bij beoordelingen. Hierbij hebben 200 klanten ons beoordeeld en staan we een 9.5 voor aankoop en een 9.2 voor verkoop.

 

Waar kunnen onze lezers terecht voor meer informatie en hoe zijn jullie het makkelijkst te bereiken?

Mensen zijn altijd welkom voor koffie of thee bij ons op kantoor op de Klever­parkweg 6 in Haarlem. We komen natuurlijk ook graag bij mensen thuis langs voor een gratis waardebepaling. Bel ons voor het maken van een afspraak of meer informatie op 023-5256608 of stuur een e-mail naar info@cirkelmakelaars.nl

 

www.cirkelmakelaars.nl

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK