Haarlemmers met een idee pitchen online bij het Initiatievencafé

Op 22 juni pitchen Haarlemmers hun ideeën om Haarlem mooier, socialer of duurzamer te maken tijdens het Initiatievencafé. Deze keer niet voor een live publiek, maar online. De pitches zijn te volgen via de Facebookpagina van gemeente Haarlem en de uitzending van Haarlem105.

 

Er staan zes enthousiaste initiatiefnemers klaar om hun verhaal te laten horen, mensen te inspireren en om hulp te vragen zodat zij hun initiatief verder kunnen brengen. Ook vertellen twee succesvolle initiatiefnemers over hun ervaringen en delen zij tips en tops.

Iedereen is welkom om mee te luisteren en zich te laten inspireren, vragen te stellen of hulp te bieden aan de pitchers. Tussen 17.00 en 18.00 uur zijn de pitches, van 18.00 tot 18.30 uur kunnen online vragen worden gesteld en tips en suggesties worden gegeven aan de pitchers.

 

De pitches volgen

Via de Facebookpagina van gemeente Haarlem, de radio-uitzending van Haarlem105 en andere kanalen van Haarlem105 kan iedereen de pitches volgen. Ook is het mogelijk om live vragen te stellen en tips te geven. Dit kan in een reactie onder de livestream op Facebook, via het contactformulier van Haarlem105 of door in te bellen in de uitzending via 023 531 61 61.

 

Netwerken

Mensen uit het publiek kunnen ook hulp aanbieden of de samenwerking opzoeken met de pitchers. Door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl komen zij in contact met de pitchers.

Voor meer informatie kijk op: www.haarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK