Kom binnen in Huis Barnaart

Kom binnen in Huis Barnaart, met recht een stadspaleis met keizerlijke allure. Ingericht in empirestijl, volgens de laatste Franse mode van begin 19e eeuw. Met de nog originele meubels van geheel verguld houtwerk, en oogverblindende gouden en paarse decoraties.

 

Philip Barnaart ontving voorname gasten in zijn stadspaleis, zoals de eerste koning van Nederland, Lodewijk Napoleon, en de latere koning Willem II. Kom ook op bezoek en voel je thuis! Neem een drankje aan de dinertafel, leg een kaartje in de Gouden Salon, en beleef hoe de familie Barnaart woonde en leefde. En wil je weten hoe het was om er als personeel te werken? Neem dan zeker een kijkje in de keuken of duik met een lantaarn de voorraadkelder in. Kom je snel langs?

 

Huis Barnaart (Nieuwe Gracht 7, Haarlem) van Vereniging Hendrick de Keyser is te bezoeken op woensdag en donderdag van 13-17 uur, en op vrijdag t/m zondag van 11-17 uur. Voor het bestellen van tickets ga je naar https://www.hendrickdekeyser.nl/museumbezoek/huis-barnaart-Haarlem

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK