Ontdek de Museumnacht Kids

Ga op ontdekkingstocht en ontdek wat cultureel Haarlem te bieden heeft! Museumnacht Kids is meer dan een nachtelijk bezoekje brengen aan het museum. Tijdens Museumnacht Kids Haarlem openen 11 verschillende musea en culturele instellingen in Haarlem hun deuren speciaal voor kids tussen de 4 en 12 jaar oud.

 

We trappen om 16.30 uur af met een feestelijke opening in de Grote of St.-Bavokerk waarna je kunt dansen op het Müllerorgel of naar de wakerszolde kunt klimmen! Bezoek de Historische Vereniging Haerlem in de Hoofdwacht en speur naar historische figuren, je kunt ook met ze op de foto! In het Archeologisch Museum wordt het verhaal over Graaf Floris en de eenhoorn vertelt en kun jij je eigen fantasiedier maken. In het Teylers Museum ga je op zaklantaarn-rondleiding of knutsel je mee aan de langste roltekening. We sluiten de avond af met een echte afterparty in het Noord-Hollands Archief, waar ze ook rondleidingen geven door het depot en GIF-jes maken!

 

Datum: zaterdag 19 oktober 2019, van 17.00 – 22.00 uur. In 11 deelnemende culturele instellingen en musea. Tickets €7,50 voor ouders en kinderen. Te koop bij de VVV, Teylers Museum, Museum Haarlem, Wereld van Jansje en online via de website www.museumnachtkids.nl.
Met één ticket heb je toegang tot alle deelnemende instellingen

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK