tv-programma Restaurant Misverstand in Museum van de Geest

Vanaf woensdag 1 september is te zien hoe het museumcafé Thuys het decor vormt van het televisieprogramma Restaurant Misverstand. Iedere week om 21.30 uur is er een aflevering te zien van het inmiddels tweede seizoen.

 

In dit programma wordt een groep mensen met dementie gevolgd. Zonder enige horeca-ervaring gaan zij aan de slag als restaurantmedewerker in Restaurant Misverstand. De deelnemers willen nog zo lang mogelijk actief meedoen in de samenleving. Met het programma laten ze zien wat er allemaal nog wél kan met dementie.

Onder leiding van chef-kok Ron Blaauw gaan ze aan de slag, met Johnny de Mol als presentator. Het programma laat op een waardige, ontroerende en soms humoristische manier zien welke maatschappelijke vraagstukken samenhangen met dementie. SBS6 maakt het programma samen met Alzheimer Nederland en hoopt met het programma het begrip voor en de kennis over dementie te vergroten. Museum van de Geest steunt deze ambitie.

 

Het tweede seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 1 september 2021 te zien op SBS 6 om 21.30. Benieuwd naar de afleveringen van het eerste seizoen?

 

Foto: kijkje achter de schermen tijdens het bezoek van burgermeester Jos Wienen

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK