Caprera maakt zich op voor een feestelijke zomer

Op donderdag 10 maart start de kaartverkoop van het zomerprogramma van openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Na twee coronajaren met een, door omstandigheden, klein publiek kijkt de organisatie nu uit naar een feestelijke zomer met ouderwets volle tribunes.

 

Een goed gevuld programma
Op het programma staan onder andere Nederlandse topartiesten als Diggy Dex, Ilse DeLange, Maan, Edwin Evers Band, Eefje de Visser, Trijntje Oosterhuis en Kenny B. Uit het buitenland komt de Noorse folkband Kings of Convenience en de funk en soul legendes van Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience. Er is cabaret van Youp van ’t Hek, Veldhuis & Kemper en Pieter Derks en wij presenteren weer een afwisselend familieprogramma voor de jongste Caprera bezoekers. De kaartverkoop voor deze (en andere) shows start op donderdag 10 maart om 12:00 uur. Later dit voorjaar worden er meer namen toegevoegd aan het programma.

 

Onder de Kap
In de nieuwe serie ‘Caprera Onder de Kap’ spelen artiesten in een intieme setting op het podium van Caprera. Het publiek, maximaal 200 man, zit eveneens op het podium en boven op de actie. Deze serie start met concerten van Ernst Jansz, Jim van der Zee, Kris Berry en Michiel Borstlap.

 

2 popconcerten op de zaterdag
Caprera ligt in een woonwijk. De organisatie is al jaren bezig om de geluidsoverlast in de buurt te reduceren. Om tot een consensus te komen heeft Caprera van de gemeente Bloemendaal het maximale aantal van 12 geluidsontheffingen per jaar gekregen. Deze worden komend seizoen ingezet op 12 zaterdagen, waarop grote popconcerten geprogrammeerd zijn. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om naar deze populaire concerten te komen, organiseert Caprera op die dagen 2 popshows: één om 15:30 uur en één om 20:30 uur.

 

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start a.s. donderdag 10 maart om 12:00 uur, via www.caprera.nu

 

Foto © Franklin-vd-Erf

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK