FESTIVAL YES IN MY BACKYARD IN HET VICTORIEPARK

Van 17 t/m 20 mei (Pinksterweekend) en van 24 t/m 26 mei 2024 organiseren Karavaan en Podium Victorie het festival: Yes In My BackYard in het Victoriepark. Vanaf woensdag 20 maart start de verkoop voor alle voorstellingen en concerten.

 

Op het prachtige festivalterrein, gelegen in de achtertuin van het bruisende centrum van Alkmaar, geniet je van performances die later dit jaar ook op evenementen zoals Oerol, Lowlands en Best Kept Secret te bewonderen zijn.

 

Ervaar theater, live-concerten en spoken word in stijlvolle tenten, ontdek straattheater op het gras, neem deel aan activiteiten voor groot en klein, geniet van live terras-sessies met een speciaalbiertje in je hand en smul van heerlijk eten van de foodtrucks.

 

HIGHLIGHTS

Hoogtepunten van dit festival zijn onder meer de magische en absurde performance van Magic Tom & Yuri, die eerder al Lowlands veroverden, en de meertalige melodieën van Ellen ten Damme. Elmer neemt je mee op een brutale rit vol energie, terwijl Apennoten pop een unieke kans biedt om met je kinderen te genieten van diverse muziekgenres, bekend van Zappelin. Droom Dit neemt je mee met hun poëtische teksten, terwijl Ernst Jansz, de oprichter van Doe Maar, zorgt voor kippenvelmomenten met zijn optreden, geliefd bij fans van Dylan en Nijgh.

 

EARLY BIRD TICKETS

Krijg alle dagen toegang tot het terrein voor slechts 7,50 EUR! Geniet van gratis straattheater, muziek en meer op Yes In My BackYard. Concert- en theaterliefhebbers kunnen vanaf 20 maart losse tickets kopen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. 80% van de tickets wordt vooraf verkocht, dus zorg dat je er snel bij bent!

 

Kijk voor tickets en meer informatie op www.yesinmybackyard.nl

 

Foto: Ellen ten Damme

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK