Lunchconcert ‘Let Beauty Awake’ 3 september

De commissie Muziek van de Sociëteit Vereeniging organiseert regelmatig prachtige lunchconcerten. In de maand september als we het 100-jarig bestaan van ons pand vieren, zullen we met een concert, verzorgd door bariton Vincent Kusters en pianist en kunstenaar Charlie Bo Meijering, ons jubileum aftrappen.
 
Met het programma Let Beauty Awake brengt het tweetal voornamelijk stukken van Engelse componisten, waaronder Joseph Haydn, Henry Purcell en John Dowland, ten gehore. Het volledige programma is te vinden op de website van de Sociëteit. Vincent en Charlie hebben al eerder succesvolle optredens gehad met werken van o.a. Frans Schubert, Die schöne Müllerin en Winterreise.
 
Tijdens zijn studies aan het conservatorium ontwikkelde Vincent zich tot een veelzijdig musicus die zich thuis voelt in diverse genres en uiteenlopende stijlen. Hij won voor zijn liedinterpretatie meerdere prijzen zoals de Vocallis Liedprijs (Vaals, 2017 en 2018) en hij is prijswinnaar van het Schumann Wettbewerb (Zwickau, 2020/2021).
 
Charlie is pianist en beeldend kunstenaar. Hij studeerde klassiek piano en beiaard aan het Utrechts Conservatorium. Met regelmaat staat hij op de podia van het Concertgebouw, De Nationale Opera en Tivoli Vredenburg. Met de voorstelling The Magic Piano toerde hij door het land. Tevens is hij sinds 2016 vaste pianist in Maestro. Als beeldend kunstenaar maakte hij levensgrote projecties voor ‘Music, Imagination and the Brain’ (2015) van Erik Scherder en Katia Veekmans.
 
Het concert begint om 12.30 uur, de zaal is 45 minuten voor aanvang geopend. In de pauze van het concert zijn tegen betaling drankjes en broodjes verkrijgbaar.
 
Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, Haarlem

Inschrijven via de website: https://www.societeitvereeniging.nl/agenda/lunchconcert-let-beauty-awake/954

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK