Alex uit Zaandam wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Wat een verrassing voor Alex uit Zaandam! Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. De gelukkige winnaar ontving de cheque uit handen van de VriendenLoterij-ambassadeur Leontine Ruiters.

 

Alex en zijn vrouw Lotta zijn compleet overdonderd wanneer zij de cheque in ontvangst nemen. Alex reageert enthousiast: ”We spelen al een tijd met het idee om ons huis te verbouwen, bijvoorbeeld met een dakkapel op zolder. Dit kunnen we nu in gang zetten. Daarnaast gaan we ook lekker op reis naar familie in Scandinavië en Amerika.”

 

Win-win

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK