Marquette Classique 19 maart 2023: de grote finale!

Chateau Marquette maakt het voor iedereen mogelijk om te luisteren naar het allerhoogste niveau klassieke muziek. Iedere derde zondag van de maand treedt jong talent op in het kasteel. Na 12 voorronden is het op 19 maart tijd voor de grote finale.

 

Aanstaand concert
Op zondag 19 maart van 11.00 tot 13:00 uur spelen in de finale Michelle Sweegers op harp & Jooske van Andel op klarinet (deelnemers augustus), Jurn Tjoa op piano (deelnemer juli) en Illia Falko op piano (deelnemer september).

Deze finalisten zijn door het publiek gekozen. Na elk concert geeft het publiek haar score aan het optreden. De drie artiesten met de hoogste procentuele score staan nu in de finale waarbij het publiek opnieuw bepaald wie de grote winnaar wordt van Marquette Classique seizoen 2022/2023.

 

Elke derde zondag van de maand

Marquette Classique is een bijzondere concertreeks in Heemskerk, elke derde zondag van de maand! U bent maandelijks welkom om op het kasteel te genieten van populaire klassieke concerten. Dan treden jonge topmusici op, uit Nederland en daarbuiten, vooral solo, maar ook als duo, trio of kwartet.

 

Nieuw Seizoen

Marquette Classique is inmiddels een vaste waarde binnen het cultuuraanbod in Heemskerk en omgeving. Daarom gaat op 16 april a.s. het nieuwe seizoen weer van start! Ook nu is het weer mogelijk om een passe partout te kopen voor alle concerten inclusief de finale. Met een passe partout krijgt u 12 concerten voor de prijs van negen.

 

Marquette Classique

Chateau Marquette en Podia Klassiek hebben eind 2018 de handen ineengeslagen om Heemskerk en omstreken kennis te laten maken met het vele jonge talent op klassiek gebied. Het idee van Marquette Classique werkt twee kanten op; bezoekers kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met klassieke muziek en het aanstormend talent heeft de kans om ervaring op te doen.

 

Kosten en aanmelden

De kosten voor het concert zijn € 15,00 per persoon, jongeren tot 19 jaar betalen slechts € 7,50. Dit is inclusief koffie en thee bij ontvangst en een drankje in de pauze. Aanmelden voor het concert kan via de website.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK