MEMPHIS MANIACS brengt corona mashup en videoclip uit

Mashup collectief MEMPHIS MANIACS slingert een wel heel bijzondere creatie de wereld in. De mashup met de titel Don’t Touch My Danger, Tonight is namelijk volledig geïnspireerd door de huidige coronacrisis en de daaruit voortvloeiende maatregelen, met als gevolg een mix van nummers die inhoudelijk refereren aan afstand houden en thuisblijven. De ingrediënten zijn Don’t Stand So Close To Me van The Police, Can’t Touch Thisvan MC Hammer, Danger! High Voltage! van Electric Six en Let’s Stay Home Tonight van NEEDTOBREATHE.
De mashup is te beluisteren via Spotify maar de band hoopt dat veel mensen de track gaan downloaden via iTunes of Bandcamp want alle opbrengsten worden gedoneerd aan het Rode Kruis.
Single: https://memphismaniacs.bandcamp.com/track/dont-touch-my-danger-tonight
 
 
Ook de bijbehorende videoclip is geheel opgenomen in het thema van het huidige corona tijdperk. Er was véél meer dan 1,5 meter afstand want de “Masters of the Mashup” werden, verspreid door Nederland, gefilmd in de deuropening van hun eigen woning. Hoewel de bandleden elkaar sinds het begin van de corona maatregelen niet hebben gezien, zorgt de montage toch voor een gevoel van saamhorigheid en legt de videoclip de nadruk op het thuisgevoel waar iedereen momenteel zo in ondergedompeld is.

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »