Ontdek het Duyckercafé

Er is de komende tijd veel te beleven in Duyckercafé. De muziek klinkt door de speakers en de drankjes staan koud. Live bands, lekkere tunes en jamsessies.

 

A Hell On Earth – Vrijdagavond 28 oktober staat Duyckercafé in het teken van Halloween. De Huismeesters brengt samen met The Unofficial Duycker het café terug uit de dood. Een avond vol horror en thriller karaoke samen met de Duivelse brouwer uit de Visch: Happy Demons. Iedereen moet verkleed komen want de best verkleedde persoon wint een pitcher Demons bier! Verwacht het onverwachte op deze helse avond vol spektakel, de beste tunes, griezelige spelletjes, gratis bier, nog meer leugens en heel veel gruwelijkheden.

Music Jam – Elke eerste donderdag van de maand is er in Duyckercafé de Music Jam. De muzikanten gaan samen jammen met jam-master Axe Hessel. Muzikanten kunnen zo inpluggen en samen spelen. De bezoekers kunnen genieten van een live geïmproviseerd concert. De eerste Music Jam is op 3 november.

Vinyl Night – Op 5 november is er weer een Vinyl Night. Eens per maand wordt het Duyckercafé omgetoverd tot een fijne huiskamersetting waar iedereen kan genieten van de lekkerste hits op nostalgisch (en trendy) vinyl.

40UP – Zaterdag 5 november om 20:00 uur is er bij poppodium Duycker weer het dansfeest 40UP. De lekkerste dansvloerkrakers, rockklassiekers, discokneiters, soulshakers, golden oldies en recente megahits passeren de avond. Iedereen is welkom!

Knock Out Comedy Crew – Op 23 november is de Knock Out Comedy Crew weer terug in het café met de ‘Nee, dit kan echt niet’ tour. Verwacht pure stand-up comedy, hun beste grappen, hun briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties.

 

Meer informatie is verkrijgbaar via www.duycker.nl

 

Foto: 40UP

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK