PHIL Haarlem introduceert Edison Jazz Nights

PHIL Haarlem introduceert een nieuw muzikaal concept: Edison Jazz Nights. Een serie intieme concerten waarbij alle artiesten die optreden genomineerd zijn voor de Edison Awards. De Edison is de oudste muziekprijs van Nederland en wordt beschouwd als de nationale tegenhanger van internationale muziekprijzen zoals de Grammy, de Echo en de BRIT Award.

 

Edison Jazz Nights
Edison Jazz Nights presenteert een selectie van muzikanten, bands en artiesten die dit jaar een Edison Nominatie hebben ontvangen in de genres Jazz en Global. In deze serie van 5 concerten zijn er optredens van o.a. Eric Vloeimans, Anna Serierse, Peter Somuah, WAAN en Teus Nobel in de intieme setting van de Kleine Zaal. Afgelopen week heeft Eric Vloeimans de Jazzism Edison Publieksprijs 2023 gewonnen en Anna Serierse de Edison Nationaal Vocaal 2023.

 

Over de Edison Award 
De prestigieuze Edison onderscheiding wordt al sinds 1960 toegekend en is daarmee de oudste muziekprijs van Nederland. Het is een eerbetoon aan artiesten die het beste van zichzelf hebben gegeven in hun genre gedurende dat jaar.

 

Data 
Do 26 okt: Idema Serierse Quartet
Do 30 nov: Peter Somuah
Do 25 jan: WAAN
Vr 29 mrt: Eric Vloeimans, Kinan Azmeh & Jeroen van Vliet
Do 30 mei: Teus Nobel

 

De concerten zijn los te koop, bij het kopen van een serie (5 concerten) ontvang je €25 korting.
Serieprijs: €100 (normaal: €125,00

 

Klik hier voor meer informatie

 

Foto :Waan © Jouk Oosterhof

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK