PHIL Haarlem introduceert Live2000 festival

In de laatste week van het jaar ademt Nederland muziek tijdens de NPO Radio 2 Top2000, het meest beluisterde radioprogramma van Nederland. Reden voor PHIL om het Live2000 festival te introduceren. Tussen kerst en oud & nieuw staat de PHIL 4 dagen in het teken van de grootste hits allertijden. Geniet van de officiële Top2000 Live band, top-notch Tribute bands, muziekdocumentaires, een Top2000 intro Quiz en nog veel meer.

 

Programma
Het Live2000 festival neemt je mee op een onvergetelijke reis door de wereld van muziek en brengt een eerbetoon aan de tijdloze hits van de Top2000. In totaal bestaat uit programma uit 8 concerten. Tribute bands van o.a. Pink Floyd, ABBA, Sting en James Brown en een uniek liveconcert met de drie allerbeste Elvis Tribute Artists (ETA’s) die door Graceland zelf zijn bekroond tot de beste van de wereld. 

Daarnaast bouwt de PHIL een iconische albumhoes na, waarmee je op de foto kan. Op een groot scherm zijn de concertregistraties van Coldplay en Supertramp en de documentaire van a-ha en David Bowie te zien. 

In het PHIL Café, dat helemaal omgetoverd wordt in top2000 sfeer, kunnen bezoekers hun kennis testen tijdens de Top2000 intro quiz of live de uitzending van de Top2000 op een groot scherm zien. Sluit onder het genot van een hapje en een drankje, het jaar af met de klanken van de grootste hits allertijden.

Passe-partout ticket zijn beschikbaar voor de voordelige prijs van 99 euro. Er zijn ook losse kaartjes te koop voor de concerten.

 

Tickets en info   www.philhaarlem.nl/live2000
Wat
Nieuw vierdaags Live2000 Festival tussen kerst en oud en nieuw
Waar PHIL Haarlem
Wanneer 27-28-29-30 december ’23

 

Foto: One Night in Vegas – Gordon Davis

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK