Yakult Europe en het Nederlands Philharmonisch Orkest vieren 30 jaar sponsoring

Yakult Europe, een toonaangevende pionier op het gebied van probiotica, kondigt met trots een gedenkwaardige mijlpaal aan: ze is 30 jaar sponsor van het Nederlands Philharmonisch Orkest. In de afgelopen 30 jaar heeft deze voorbeeldige samenwerking een onuitwisbare stempel gedrukt op het Nederlandse culturele landschap, waarbij muzikale excellentie is gekoesterd en talentontwikkeling in de wereld van de klassieke muziek is gestimuleerd. De jarenlange samenwerking wordt op maandag 18 september 2023 gevierd met een evenement in Het Concertgebouw in Amsterdam tijdens een concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

 

 

Yakult Europe is sinds 1993 hoofdsponsor van het Nederlands Philharmonisch Orkest, een jaar voordat in 1994 het eerste Yakult-flesje in Europa werd geproduceerd. Al bijna 90 jaar is Yakult een geliefd product en wereldwijd geniet men dagelijks van ruim 40 miljoen Yakult-flesjes. Onder het motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ ging het Nederlands Philharmonisch Orkest in 1993 een relatie aan met Yakult Europe.

Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze buitengewone samenwerking waren de talrijke ontzagwekkende concerten in gerenommeerde concertzalen in heel Nederland, zoals het Concertgebouw in Amsterdam. Met Yakults niet aflatende inzet voor culturele verrijking heeft het Nederlands Philharmonisch Orkest ruim 2300 concerten gegeven, waarbij ruim 1.668.400 mensen werden betoverd door adembenemende uitvoeringen van tijdloze klassieke composities.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK