Zangliefhebbers opgelet! Masterclass Zang in Haarlem

Op zondagmiddag 24 september organiseert Con Tutti-Haarlem wederom een Masterclass Zang. Dit evenement vindt plaats in Gebouw voor Zang & Vriendschap in de Jansstraat 74 in Haarlem. De aanvangstijd is 14.30 uur, de toegang is vrij!

 

Dit jaar hebben weer 5 combinaties van uitvoerenden zich opgegeven om onder leiding van Pierre Mak hun uitvoeringen van liedwerken te laten horen en te laten becommentariëren. Voor een overzicht van de door hen opgegeven werken zie de website www.contutti.nl. Pierre Mak maakt een keus.

Pierre Mak doet dit bij Con Tutti al jaren met groot enthousiasme en gedrevenheid door aanwijzingen te geven voor zangtechnische verbeteringen en in interpretatie op het gebied van de liedkunst. Deze sessies zijn enorm stimulerend voor andere amateurmusici.

Beleef deze unieke gebeurtenis. Voor informatie zie www.contutti.nl.

Pierre Mak is verbonden als hoofddocent Zang aan het Conservatorium Amsterdam. Hij  studeerde zang aan de conservatoria in Zwolle en Utrecht, ook in Salzburg en Bazel. Hij nam deel aan o.m. masterclasses bij Elisabeth Schwarzkopf en Robert Holl.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK