Pride work-out bij Amsterdam The Style Outlets

Na een gezellige maand waarin je Pride hebt gevierd, ben je vast toe aan stevige work-out. Amsterdam The Style Outlets organiseert daarom op 12 augustus een HIIT-training onder begeleiding van twee belangrijke mensen in de LGBTIQ+ gemeenschap: Kittana & Lewis McNairy. Kom ook langs op 12 augustus om 16.00 uur en sluit pride knallend af!
 
Het event in Amsterdam The Style Outlets is onderdeel van de samenwerking tussen sportmerk Björn Borg en Stichting Pride and Sports, het nationale platform voor LGBTIQ+. Gedurende de zomer slaan zij de handen in een om verschillende evenementen te organiseren waar je vol trots jezelf kunt zijn en het gesprek kunt aangaan over inclusie en acceptatie.
 
Niet geheel onbelangrijk is de speciale capsule collectie die Björn Borg heeft gelanceerd. Deelnemers krijgen als beloning voor hun harde werken, een goodie bag cadeau met items van de Björn Borg Pride capsule collectie. 
 
Marcel Herben, Center Manager van Amsterdam The Style Outlets, zegt over deze actie: “Wij vinden het belangrijk om ons in te zetten voor bewustwording en een omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig voelt. Daarnaast is het ook heel belangrijk om de conversatie met elkaar aan te gaan.”
 
Wil je hierbij zijn? Meld je dan meteen aan via deze link

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK