Zomer in Teylers

Ga deze zomer mee op een ongedwongen ontdekkingstocht door het oudste museum van Nederland en vier de zomer in Teylers in Haarlem! Tijdens de zomervakantie bruist het van de activiteiten rondom de drie pijlers van het museum: wetenschap, kunst en de idealen van grondlegger Pieter Teyler. Muziek, zitzakken, lekker eten en drinken en kleurrijke accenten in de zalen dragen bij aan de zomerse (festival)sfeer.

 

Elke dag activiteiten

Op iedere dag van de week is er iets te doen. Zo kun je bijvoorbeeld op maandag tot grote hoogte stijgen en (in kleine groepjes) de Sterrenwacht bezoeken, bouwen kinderen op woensdag en zondag hun eigen vulkaan en is er op vrijdag een verrassingsact op de binnenplaats van Pieter Teylers Huis.

 

Ontdekkingstocht

Naast alle activiteiten kunnen bezoekers ook zelf op ontdekkingstocht langs drie routes door het museum: een wetenschapsroute, een kunstroute en een route ‘Idealen van Pieter Teyler’. In elke zaal vertelt een medewerker – via film of live – meer over het belang van de ruimte, een collectiestuk of de rol van een oud-collega uit het verleden.

 

www.teylersmuseum.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK