Urban Walk Haarlem

Ga op ontdekkingstocht tijdens de Urban Walk Haarlem op zondag 3 maart. Deze wandeltocht brengt je door middel van een korte route van 10-12 km of een lange route van 18-20 km langs en door de highlights van de stad. Je bezoekt locaties waar je zelden (gratis) komt zoals het Frans Hals Museum en Molen de Adriaan. En dat is nog niet alles! Binnenkort worden nog meer locaties bekend gemaakt waar de route van de Urban Walk Haarlem je langs en doorheen brengt. Op de route vind je niet alleen bijzondere locaties, maar ook stempelposten, versnaperingen en muzikale acts. Kortom, met deze Urban Walk ontdek jij Haarlem op een nieuwe manier!

 

Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS. Als deelnemer kun je op twee manieren helpen: doneer bij jouw inschrijving via het inschrijfformulier of ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs.

 

De Urban Walk Haarlem is onderdeel van de Urban Walk Series die bestaat uit zes wandelevenementen in Haarlem (3 maart), Den Haag (9 mei), Groningen (26 mei), Rotterdam (29 september), Breda (3 november) en Utrecht (10 november).

 

Voor meer informatie en om je in te schrijven, ga naar www.urbanwalkhaarlem.nl/inschrijven/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK