Vos Formule 1 weken; maak kans op 2 tickets voor de Dutch Grand Prix!

In aanloop naar de Formule 1 Dutch GrandPrix op het circuit van Zandvoort, organiseert Albert Heijn Vos de komende weken de Vos Formule 1 weken. Klanten maken daarbij kans op spectaculaire prijzen, waaronder 2 van de 10 DGP toegangskaarten voor het F1-raceweekend van 4 en 5 september 2021. Aan het einde van de looptijd van de actie worden de winnaars getrokken in een Facebook-livestream.

 

Hoe werkt het

  • Bij besteding van €35 (en veelvouden daarvan) ontvangt de klant bij de kassa en Zelfscan een F1-lot waarmee hij/zij kans maakt op 2 tickets voor the Dutch Grand Prix (in Zandvoort).
  • In de supermarkten staat achter de kassa een inleverbox, waar klanten hun F1-lot in kunnen deponeren. (Verdere Actie voorwaarden staan vermeld op de ah-vos.nl site vanaf 9 augustus).
  • De gelukkige winnaars worden in een Facebook livestream getrokken op 29 augustus (zondagavond week 34). Vervolgens neemt het team van AH Vos contact op met hen over de uitreiking van de prijs.
  • In iedere AH Vos supermarkt wordt (minimaal één gelukkige winnaar van 2 toegangstickets voor the DGP 2021 getrokken.
  • Week 32-34: Klanten maken kans op 2 van de 10 DGP-tickets.
  • week 35 In Passage van Albert Heijn Vos aan de Westergracht in Haarlem staat een Red Bull racing seat waar klanten met een race-ticket (die krijg je in deze week bij besteding van €35) virtueel een rondje op Zandvoort kunnen racen. Dagelijks worden spectaculaire prijzen onder de deelnemers verloot.

Renier Thoen van Albert Heijn Vos;
“Albert Heijn Vos staat erom bekend dat er in haar winkels altijd iets te beleven is en wij zagen in de komst van het Formule 1 circus naar Zandvoort en het succes van Max Verstappen een uitgelezen kans om onze klanten te trakteren op deze spectaculaire actie.”

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK