Poppodium Duycker zoekt vrijwilligers

Met een super vol najaar in het vooruitzicht is poppodium Duycker op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De afgelopen tijd heeft er voor gezorgd dat het aantal actieve vrijwilligers flink is gedaald. “Ons programma daarentegen heeft in tijden niet zo vol gestaan, dus we kunnen de extra handen goed gebruiken” zegt vrijwilligerscoördinator Lisa Kuiper.

 

Ze vervolgt “we begeleiden onze vrijwilligers heel intensief en proberen voor iedereen die plek te vinden die het beste bij ze past”. Vrijwilligers kunnen namelijk verschillende rollen bekleden. Zo is een host het eerste gezicht voor het publiek door publieksbegeleiding en het verkopen en scannen van de tickets. Backstage managers zijn het aanspreekpunt voor de artiest achter de schermen en stage hands begeleiden de techniek. Het bar team zorgt voor de drankjes en een goede sfeer aan de bar in de zalen. Promotors zorgen ervoor dat Duycker online en offline goed zichtbaar is en fotografen leggen de avonden en concerten vast op de gevoelige plaat. “Je kan het zo gek niet verzinnen of er is een vrijwilliger bij betrokken in Duycker. We zijn er ontzettend trots op dat ons podium met de hulp van zoveel vrijwilligers draait en het is altijd heel gezellig. Bovendien is een vrijwillige functie in het poppodium voor velen een opstap in de popsector gebleken.” Aldus Kuiper.

 

Geïnteresseerden, van alle leeftijden, kunnen zich aanmelden bij Lisa voor een vrijwilligersfunctie in poppodium Duycker. Na een kennismaking zal zij samen met de aanmelder kijken welke rol het beste past. Meer informatie over het worden van vrijwilliger is te vinden via www.duycker.nl/howcanwehelp/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK