Ashton Brothers in Haarlem trekken nu al 10.000 bezoekers

De magische grens is bereikt: meer dan 10.000 bezoekers zien deze kerstvakantie het kerstspektakel Paleis der Wonderen in de Stadsschouwburg. Wegens de overweldigende belangstelling wordt er nog een extra middagvoorstelling aangeboden op zaterdag 6 januari. De kerstvakantie in Haarlem wordt onvergetelijk met de betoverende familievoorstelling van de Ashton Brothers, Paleis der Wonderen.

 

Kerstspektakel exclusief in Stadsschouwburg Haarlem
De Ashton Brothers voeren het publiek mee naar een Haarlems winterwonderland met een spectaculaire show vol humor, acrobatiek en ongekende verrassingen. Zij doen dit niet alleen. Voor dit grootse kerstspektakel stellen de Ashton Brothers exclusief voor Haarlem een theater-troupe van internationale allure samen. De Noorse ras-entertainer Captain Frodo, rechtstreeks overgevlogen uit Las Vegas, laat een ieder versteld staan met zijn hypermobiele, flexibele en hilarische lichaamskunsten. Ook Niek & Guy, de finalisten van het Amsterdamse Kleinkunst Festival die kleinkunst in een magisch jasje steken, bestormen het Haarlemse toneel. ‘De geboorte van de opvolgers van Mini & Maxi’, aldus de Theaterkrant. En jong en oud staan schouder aan schouder in deze show, want de inmiddels gepensioneerde danseres Truus Tullemans heeft ook een kleine rol. Stadsschouwburg Haarlem transformeert tot een magisch paleis vol verwondering met de unieke belevenis voor jong en oud: Paleis der Wonderen!

Wacht niet langer! Reserveer nu je kaarten voor het betoverende kerstspektakel Paleis der Wonderen in Stadschouwburg Haarlem.

 

Wat Extra voorstelling Ashton Brothers ‘Paleis der Wonderen’
Waar Stadsschouwburg Haarlem – Wilsonsplein 23
Wanneer 29 december t/m 7 januari (kaarten beschikbaar) – verschillende aanvangstijden
Informatie en kaartverkoop www.paleisderwonderen.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK