CONNECT! 3 in het Verhalenhuis Haarlem

Op zondag 18 februari 2024 om 16:00 uur gaan de musici van de derde editie van CONNECT! samen met presentator Winston Brandon Muzikale verhalen vertellen in het Verhalenhuis in Haarlem-Noord.

 

Een optreden van CONNECT! wordt gemaakt door professionele internationale en zo mogelijk Haarlemse musici en is bedoeld voor iedereen die van muziek houdt en tegelijk open staat voor iets nieuws. We verbinden muziekgenres aan elkaar, van klassiek tot rap, van folk tot levenslied en opera. Onze speciale aandacht gaat uit naar jongeren uit Haarlem en omgeving die niet vanzelf in aanraking komen met dit soort evenementen, en via deze weg uit hun bubbel komen. CONNECT! moedigt aan om buiten de lijntjes te kleuren, hokjes om te gooien en grenzen te verleggen.

Op 18 februari gaan we in het Verhalenhuis in Haarlem-Noord met de derde editie van CONNECT! de planken op. De Syrische oudh-speler en zanger Nawras Altaky, de altviolist en percussionist Oene van Geel en de zingende altvioliste Yanna Pelser vertellen muzikale verhalen, waarbij ieder met zijn eigen stijl bijdraagt aan een muzikale ontdekkingsreis, gepresenteerd door imagineer Winston Brandon.

Voor tickets, zie www.verhalenhuishaarlem.nl De toegangsprijs is € 20. Om de concerten voor jongeren toegankelijk te maken geldt voor jongeren tot 30 jaar een gereduceerd van tarief van € 10. Voor houders van de Haarlem Pas geldt een korting van € 5.

 

CONNECT!
18 februari 2024

Verhalenhuis Haarlem

Van Egmondstraat 7

Haarlem

Aanvang 16:00 uur

www.connect-haarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK