DOX & YOUNGGANGSTERS 14+ DON’T WANNA TOUCH

Een omhelzing, een kus, een schouderklop, boks of ferme handdruk. Het kan zo vanzelfsprekend zijn om elkaar aan te raken, maar soms is het doodeng. Want wat als je aanraking verkeerd begrepen wordt. Door de ander, of door de omgeving.

 

In Don’t Wanna Touch duiken YoungGangsters en DOX vol in de angst voor aanraking en omhelzen we het ongemak. Met uitdagende scènes onderzoeken we liefdevolle, gewelddadige, seksuele en vriendschappelijke aanraking. Waarom kan een simpele handshake al awkward zijn? Waar komt de schaamte vandaan bij sommige aanrakingen? En wanneer trek je een grens?

Regisseur Annechien de Vocht en choreograaf Simon Bus creëren samen met vijf energieke performers een spannende mix van hiphop en actietheater. Met (on)gemak, humor en kwetsbaarheid stellen we grenzen èn beuken we collectief door de hokjes rondom aanraking en intimiteit heen.

 

Are you ready to be touched?

Regie: Annechien de Vocht 

Choreograaf: Simon Bus

Don’t Wanna Touch is van oktober t/m december 2023 in de theaters te zien in: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Amersfoort, Haarlem, Enschede, Almere, Groningen en Delft

Tickets: www.wijzijndox.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK