Extra voorstellingen Paleis der Wonderen

De magie van kerst nadert met in het vooruitzicht het kerstspektakel Paleis der Wonderen in de Stadsschouwburg. Wegens de overweldigende belangstelling (al meer dan 7.500 kaarten verkocht) worden er extra voorstellingen aangeboden op 28 en 29 december. De kerstvakantie in Haarlem wordt onvergetelijk met de betoverende familievoorstelling van de Ashton Brothers, Paleis der Wonderen.

 

Kerstspektakel exclusief in Stadsschouwburg Haarlem
De Ashton Brothers voeren het publiek mee naar een Haarlems winterwonderland met een spectaculaire show vol humor, acrobatiek en ongekende verrassingen. Zij doen dit niet alleen. Voor dit grootse kerstspektakel stellen de Ashton Brothers exclusief voor Haarlem een theater-troupe van internationale allure samen. De Noorse ras-entertainer Captain Frodo, rechtstreeks overgevlogen uit Las Vegas, laat een ieder versteld staan met zijn hypermobiele, flexibele en hilarische lichaamskunsten. Ook Niek & Guy, de finalisten van het Amsterdamse Kleinkunst Festival die kleinkunst in een magisch jasje steken, bestormen het Haarlemse toneel. ‘De geboorte van de opvolgers van Mini & Maxi’, aldus de Theaterkrant. Stadsschouwburg Haarlem transformeert tot een magisch paleis vol verwondering met de unieke belevenis voor jong en oud: Paleis der Wonderen!

 

“De Stadsschouwburg verwelkomt met veel plezier de speciale kerstvoorstelling van de Ashton Brothers. Ik zie ernaar uit hun unieke talenten bij ons te presenteren aan het Haarlemse publiek van jong en oud!”, Edwin van Balken, algemeen directeur Stadsschouwburg & PHIL Haarlem.

 

Wacht niet langer! Reserveer nu je kaarten voor het betoverende kerstspektakel Paleis der Wonderen in Stadschouwburg Haarlem.

 

Wat Extra voorstellingen Ashton Brothers ‘Paleis der Wonderen’
Waar Stadsschouwburg Haarlem – Wilsonsplein 23
Wanneer 21 december t/m 7 januari – verschillende aanvangstijden
Informatie en kaartverkoop www.paleisderwonderen.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK