HET WERELDKERSTCIRCUS IN KONINKLIJK THEATER CARRÉ

In het prachtige Koninklijk Theater Carré vindt dit jaar het 37ste Wereldkerstcircus plaats van 20 december 2023 t/m 7 januari 2024. Dit circus is meer dan alleen een spektakel; het is een eerbetoon aan de visionaire geest van Prins Rainier van Monaco, die vijftig jaar geleden het allereerste Circusfestival in Monte Carlo organiseerde. Zijn droom was om het circus in een gouden lijst te plaatsen, en Het Wereldkerstcircus heeft dat motto omarmd!

 

Het programma bestaat voornamelijk uit winnaars van de grootste circusfestivals ter wereld zoals Monte Carlo, Parijs, Latina, Beijing en Girona. Dit 37e Wereldkerstcircus markeert ook de terugkeer van de door Time Magazine uitgeroepen tot “America’s Best Clown” Bello Nock! Deze Gouden Clown-winnaar en publiekslieveling combineert als een hedendaagse Buster Keaton halsbrekende stunts met zijn komisch talent! Voor Bello is Carré inmiddels zijn huiskamer geworden. 

Met het optreden van The Flying Caballero’s kan er circusgeschiedenis geschreven worden. Voor het eerst in 250 jaar circus is het deze vliegende trapezegroep namelijk gelukt meerdere viervoudige salto’s te maken in één act. De Caballero’s waren de grote sensatie dit voorjaar op het Circusfestival van Girona. Ondanks talloze aanbiedingen uit de internationale circuswereld kozen ze voor Carré.

In januari van dit jaar veroverde Viktoriia Dziuba in Monte Carlo de harten van het verwende festivalpubliek. Met haar technisch uitgekiende handstandprestaties en uitzonderlijk talent voor timing schoot deze elegante 20-jarige vrouw met het winnen van een Zilveren Clown in één klap naar de Wereldtop!

Het Wereldkerstcircus is meer dan alleen entertainment; het is het feest der kampioenen. Boek uw tickets nu op carre.nl en maak deel uit van deze betoverende familietraditie, want nergens is circus mooier dan in…. Carré!

 

KAARTEN & MEER INFO OP CARRE.NL

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK