Japanse Sprookjes in het bos van Caprera

Het wandelpark van Caprera beslaat maar liefst 40 hectare grond en ligt op de flanken van ‘Het Kopje van Bloemendaal’, de hoogste duintop van Zuid-Kennemerland. Wandelpark Caprera is onderdeel van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en grenst aan de bekende Kennemerduinen.

 

Nu te zien: Japanse Sprookjes (7+)
Japanse Sprookjes is een avontuurlijke familievoorstelling, speciaal op maat gemaakt voor het bos van Caprera. Je verzamelt op het pleintje bij de ingang, daarna trek je samen het natuurgebied in onder leiding van bossjamaan ‘Koele Bries’. Hij neemt je mee naar een mooie open plek in het bos, waar een mini openluchttheater gebouwd is van bankjes en boomstammen. Hier ontvouwt zich een theatervoorstelling vol grappige en spannende verhalen uit het bos.

De voorstelling is geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder, dus trommel je kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes op, en geniet samen van spannende sprookjes midden in ons mooie bos!

Japanse Sprookjes speelt nog de komende drie weekenden, van 25 juni t/m 10 juli, iedere zaterdag en zondag om 11:00 en 13:00 uur.

Alléén in Caprera.
Koop hier kaartjes en mis het niet

 

Foto: © Sanne Peper

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK