Simone Kleinsma keert terug in musicalklassieker Sweeney Todd

Op 21 april gaat de met acht Tony Awards bekroonde musical Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street in première in DeLaMar. In deze musicalklassieker van legende Stephen Sondheim reis je af naar Sweeney Todds duistere wereld. Tijdens zijn zoektocht naar wraak maakt deze barbier kennis met Mrs Lovett, een weduwe die haar pasteitjes maar niet verkocht krijgt. Samen bedenken de twee een moordlustig plan dat al hun problemen zou kunnen oplossen…

 

De rol van Mrs. Lovett wordt vertolkt door niemand minder dan Simone Kleinsma. Zij ontving al veel lof voor haar eerdere vertolking van deze iconische rol. “In 1993 mocht ik deze bijzondere en uitdagende rol voor het eerst spelen. Dat ik nu 30 jaar later weer mijn tanden in deze briljante muziek mag zetten, vind ik naast een uitdaging heel bijzonder”, aldus Kleinsma.

 

Hans Peter Janssens kruipt als haar tegenspeler in de titelrol van Sweeney Todd. Ook hij vertolkte deze rol eerder. “Om deze mysterieuze man nu te mogen spelen naast Simone, is echt een bucketlist moment”, vertelt Janssens. De twee hoofdrolspelers worden bijgestaan door een absolute topcast met bekende acteurs én nieuw talenten. De muziek en teksten blijven Sondheims briljante origineel, maar in deze versie speelt de musical zich af in de tijdloze setting van een gevangenis: een speciaal ontwerp voor de grote zaal van DeLaMar, met de iconische rode kappersstoel als grote middelpunt. Zo wordt deze klassieke musical een eigentijdse voorstelling vol spanning, plot twists en humor.

 

WWW.DELAMAR.NL

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK