Tapas Theater: 2-5 juli – “Het Gaat” in première

Donderdag 2 juli gaat in TapasTheater “Het Gaat” in première. Een duo-voorstelling van Guus Voogt en Puck Pomelien, die voor het eerst een teksttoneel meenemen naar het podium in Amsterdam-oost.

 

Puck Pomelien studeerde in 2017 af aan de ATKA, Guus Voogt studeerde in 2016 af aan Codarts. Samen namen ze de coronatijd om te werken aan een voorstelling waarin een combinatie van scènes en toneelteksten – geïnspireerd op stukken als Angels In America, Scènes uit een Huwelijk en Het Temmen van de Feeks – de liefde centraal staat. Met een subtiele knipoog naar de context van de huidige tijd.  

 

“Het gaat” gaat over sterke vrouwen en sterke mannen. En liefde, uiteraard de liefde. Laat elkaar vrij en geef elkaar de ruimte in de liefde, alleen dan kan het er zijn. Het is verander- en verraderlijk maar niemand kan zonder. 

“Ik haat je, want ik hou van je.”

 

Over TapasTheater

TapasTheater is een unieke pick ‘n mix theaterervaring in Amsterdam. Opgericht in 2018 en in 2019 de trotse winnaar van de nationale Cultuurmarketing Award. Het theater biedt jong, divers talent een podium biedt én laat mensen op een laagdrempelige manier in aanraking komen met theater.

 

Het Gaat

Donderdag 2 juli t/m zondag 5 juli

Donderdag 23 juli t/m zondag 26 juli  

Kaarten: www.tapastheater.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK