Wat en wie de f*ck?

In Wat de f*ck is geluk zoekt een familie naar verbinding. Dochter Piep verbergt haar somberheid. Soms zingt ze als een waterval en gaan alle remmen los. De energieke moeder wil haar dochter laten vliegen, wat zelden lukt. Vader is niet zo van de emoties; hij is vooral druk met zijn computers en gitaren. Eigen Werk Theaterteam weeft songs en scènes door elkaar. Verdriet en humor wisselen elkaar af in een waaier van muziekstijlen. Uiteindelijk vindt elk gezinslid de woorden en het ritme om zich te uiten. De conclusie: praat met elkaar, want zwijgen is geen oplossing. In een tijd waarin veel jongeren kampen met somberheid is deze muzikale voorstelling een verademing. Mis het niet op 8 november om 19.30 uur in het theater van C.

 

Op 15 november om 20.30 uur neemt Wie de fuck is Alice? je mee op een absurde reis door het hedendaagse Nederland. Geïnspireerd door de sterke vrouwenrollen uit het werk van Greta Gerwig, presenteert De Theatertroep deze gloednieuwe komedie van Kyrian Esser op het podium van C. Maak kennis met antiheld Alice, een dertiger die worstelt met een maatschappij die steeds meer draait om succes. Samen met haar halfzusje Lizzy begint ze aan een slapstickavontuur vol criminele baronnen, kwakzalvers, wappies, radio-dj’s en zelfs fascistische zwangere vrouwen. Deze screwball-komedie belooft scherpe dialogen en intelligente, gelaagde vrouwelijke personages in een hedendaags jasje.

 

In oktober en november zie je nog veel meer op de planken van C. Benieuwd wie of wat de f*ck? Bekijk de hele agenda online.

 

MEER INFORMATIE cpunt.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK