livestream-interview Erna Sassen

Aan het begin van de Boekenweek, op zondag 30 mei om 16:00 uur, is de laatste Schrijvers op zondag van dit seizoen. Dan interviewt journalist Manon Duintjer auteur en buurtgenoot Erna Sassen over haar fonkelende nieuwe roman voor young adults Zonder titel, die zij samen met illustrator Martijn van der Linden schreef. Een prachtig boek voor jongeren én volwassenen.

 

In Zonder titel vertelt Erna Sassen het verhaal van de vriendschap van de tieners Zivan en Joshua. Als de Irakese Zivan uitgehuwelijkt wordt, besluit ze te vluchten. Hoewel de thema’s verlies en vriendschap zwaar lijken, is het boek juist heel luchtig en vol humor. Erna Sassen is bovendien een meester in het schetsen van de binnenwereld van tieners en weet de lezer te ontroeren. De illustraties van Martijn van der Linden zijn prachtig en vullen het verhaal geweldig aan. Niet voor niets gaf NRC Handelsblad 5 sterren in haar recensie.

 

Het livestream-interview begint zondag 30 mei om 16:00 uur en is te volgen via www.kennemerboekhandel.nl. Daar zijn de eerdere livestreams ook terug te kijken. Aanmelden voor de livestream kan via info@kennemerboekhandel.nl.

 

Datum: zondag 30 mei
Tijd: 16:00 uur
Aanmelden: info@kennemerboekhandel.nl 
Locatie: thuis, via livestream
Entree: vrijwillige bijdrage via Tikkie
Meer informatie: www.kennemerboekhandel.nl 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK