Ontdek Haarlem met de PocketGuide Audiotour

De binnenstad van Haarlem heeft vele prachtige gebouwen, musea, hofjes en andere pareltjes, vaak al eeuwen oud. Zou het niet mooi zijn als je hoort wat er zich achter al die dikke, oude muren heeft afgespeeld? Ontdek nu op unieke wijze de historische Haarlemse stadskern. De wandelroute loopt dwars door het centrum van Haarlem en staat stil bij diverse mooie, bekende en ook onbekende plekjes van Haarlem.

 

Pocketguide Haarlem biedt een bijzonder boeiende audio-tour stadswandeling aan voor alle liefhebbers van Haarlem. De tour neemt je mee langs diverse hofjes, karakteristieke buurten, klassieke grachten en over verschillende pleinen. Met de app beleef je al wandelend historisch Haarlem in heden en verleden. Het is alsof je de handelaren op de markt hoort roepen en de bekende componist hoort spelen op het kerkorgel van de St Bavokerk! Wist je bijvoorbeeld dat flink wat Vlaamse bouwmeesters invloed hebben gehad op het stadsgezicht van Haarlem?

In samenwerking met de wereldwijd opererende Pocketguide App groep hebben de makers een zeer toegankelijke app gemaakt met deze wandeltour door de Haarlemse binnenstad. Het is een vermakelijke en leerzame wandeling van ongeveer één uur en 30 minuten. Je kunt de Haarlem route in je eigen tempo wandelen, op ieder gewenst moment, alleen of met meerderen. Nog een positief punt is dat de audiotour Coronaproof is! Jong en oud kunnen nu op hun eigen manier genieten van de rijke cultuur en geschiedenis die Haarlem te bieden heeft. Tijdens de wandeling pik je zo even een gezellig terrasje mee, of bezoek je een van de vele musea die Haarlem rijk is. De PocketGuide audiotour is leuk voor jezelf, of om iemand cadeau te doen! De audiotour is te beluisteren in het Nederlands en in het Engels.

 

Kijk voor meer informatie op www,pocketguideaudiotours.com

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK