THE FRIENDS™ EXPERIENCE VERLENGD TOT EN MET 7 JANUARI

Na een succesvolle start in september, zijn er onlangs extra data toegevoegd aan The FRIENDS™ Experience op het NSDM terrein in Amsterdam. De tentoonstelling rond de wereldberoemde tv-serie FRIENDS™ is verlengd tot en met 7 januari 2024.

 

Door de verlenging krijgen FRIENDS™ fans een unieke, laatste kans om de wereld van de  iconische tv-show binnen te stappen en hun favoriete momenten opnieuw te beleven in verschillende nostalgische set-ruimtes en fotomogelijkheden, waaronder Monica’s appartement en de iconische FRIENDS™-fontein.

Kaarten voor alle data en tijden zijn te koop via Ticketmaster en www.friendstheexperience.com/amsterdam

 

De interactieve tentoonstelling nodigt fans uit om de geschiedenis van de show te verkennen en hun favoriete momenten opnieuw te beleven, zoals kloppen op de paarse deur van Rachel en Monica, ontspannen in de fauteuils van Chandler en Joey, of Ross helpen met het verhuizen van zijn nieuwe bank. En natuurlijk is ook het bekende café Central Perk met de legendarische oranje bank nagebouwd. Een eigen FRIENDS™-winkel met exclusieve merchandise is open voor zowel gasten met als zonder tickets. Deze interactieve ervaring is gemaakt door Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment, Original X Productions en Warner Bros. Television Group.

 

Data: 1 september 2023 t/m 7 januari 2024 (was 19 november 2023)
Tijden: Vanaf 23 november is de tentoonstelling donderdag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur. Tot die tijd is de tentoonstelling ook op woensdag open. Alle tijdsloten zijn te vinden op de website.

 

Tickets vanaf:
Volwassenen €24,50 (incl. servicekosten)
Kind €21,- (incl. servicekosten)
Flex Plus €45,50 (incl. servicekosten)
VIP €95,00 (incl. servicekosten)
Adres: The FRIENDS™ Experience – Tt. Vasumweg 31, 1033 SB Amsterdam

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK