Kennemer Jeugd Orkest verwelkomt nieuwe leden

Het Kennemer Jeugd Orkest is blij twee nieuwe leden te kunnen verwelkomen. De twee jonge muzikanten deden een succesvolle, geheel digitale auditie. Via een thuis opgenomen filmpje kreeg de jury een mooi programma voorgespeeld dat bestond uit een aantal technische, maar vooral ook muzikale hoogtepunten. Hiermee lieten de twee jonge violisten (13 en 14 jaar) horen wat ze op dit moment in hun mars hebben. Met de komst van de nieuwe violisten Anaïs en Joshil telt het orkest nu 41 leden.

 

Het Kennemer Jeugd Orkest (KJO) heeft veel last van Corona lockdown. Net als andere koren en zusterorkesten heeft het orkest het afgelopen jaar nauwelijks kunnen repeteren en optreden. Sinds half december ligt het orkest stil. Tegelijkertijd is het orkest springlevend. Dat blijkt wel uit het onverminderde enthousiasme van onze leden en aspirant leden. Het afgelopen jaar heeft het KJO maar liefst 11 nieuwe leden kunnen verwelkomen.

 

Ondanks de lockdown zijn de leden van het KJO thuis hard aan het werk om het repertoire individueel te oefenen. Zo zorgt het orkest dat het goed voorbereid is op de periode dat er weer meer mogelijk is. Het orkest hoopt later in het voorjaar weer van zich te kunnen laten horen.

 

www.kennemerjeugdorkest.nl

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK