Kids Circuit Run op Circuit Zandvoort

Sportieve kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich op zondag 27 maart als een echte raceheld voelen. Zij kunnen bij de Kids Circuit Run over het spiksplinternieuwe Formule 1 Circuit in Zandvoort rennen en ervaren hoe het is om door de vlijmscherpe kombochten te rennen. Start net als Max Verstappen uit de Pitstraat en laat je afvlaggen bij de finish. Sprint naar www.zandvoortcircuitrun.nl voor jouw startbewijs.

 

Als de benen zijn losgeschut tijdens de warming-up, klinkt om 10.40 uur het startschot voor de kleinste talenten. Kinderen van 4 t/m 7 jaar bijten het spits af bij de 0,9 kilometer, voorafgaand aan de Zandvoort Circuit Run. Als zij hun medaille bij de finish hebben verdiend, verlaten de kinderen van 8 t/m 12 jaar om 10.50 uur de Pitstraat voor een afstand van 2,6 kilometer. Bij de hardlopers van 4 t/m 6 jaar mogen ouders meelopen met hun kind.

Dit is voor kinderen een laagdrempelige manier om samen met klasgenoten, vriendjes of vriendinnetjes te proeven aan een echte hardloopwedstrijd. Het voelt extra speciaal om met je naam op jouw eigen startnummer over een racecircuit te lopen. Op het startnummer zit ook een tijdregistratiechip, waarbij je kunt zien hoe hard er gelopen is. Natuurlijk staan er ook snelle bolides op de paddocks. Na afloop vinden er diverse leuke kinderactiviteiten plaats, voor gegarandeerd een geslaagde zondag.

 

Inschrijven
Lijkt het jouw kind leuk om mee te lopen? Schrijf dan online in via www.zandvoortcircuitrun.nl en ontvang het startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving van slechts € 5,- is inclusief een unieke medaille en een flesje water bij de finish. Ouders kunnen zich ook nog inschrijven voor de 4, 12 of 16,1 kilometer. Na twee jaar geen Zandvoort Circuit Run, komen er nu eindelijk weer duizenden hardlopers in actie in Zandvoort. De uitdagende parcoursen gaan over CM.Com Circuit Zandvoort, het strand en door het centrum van Zandvoort. Organisator Le Champion kijkt uit naar dit hardloopfeest in Zandvoort.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK