MEIVAKANTIE IN HET SCHEEPVAARTMUSEUM

Kom in de meivakantie (24 april t/m 8 mei) naar Het Scheepvaartmuseum. Bezoek en ontdek met het hele gezin niet alleen de gebruikelijke tentoonstellingen, maar ook dagelijks veel extra activiteiten: binnen én buiten op en rondom de schepen! Alle activiteiten zijn gratis te beleven met een geldig museumentreebewijs. Inschrijven voor activiteiten doe je op de dag zelf.

 

Is je meivakantie al volgeboekt? Geen zorgen! Ook buiten de vakanties biedt Het Scheepvaartmuseum tal van leuke activiteiten voor het hele gezin. Zoals:

 

Het verhaal van de walvis

De tentoonstelling ‘het verhaal van de walvis’ laat zien hoe we door de eeuwen heen naar de walvis hebben gekeken. Je leert over de walvisjacht en hoe die de walvis tot een bedreigde diersoort heeft gemaakt. Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

Junior audiotour

Wil jij weten wat er allemaal te eten was aan boord van een VOC-schip? En hoe Michiel de Ruyter aan zijn eind is gekomen? Ontdek allerlei leuke feitjes en spannende verhalen – verspreid over het hele museum – in de junior audiotour!

 

Kom de zomerkriebels vieren bij Het Scheepvaartmuseum!

 

Tijdens de meivakantie is Het Scheepvaartmuseum ook op maandag geopend voor extra vakantiepret. Let op: op Koningsdag is het museum wel gesloten. Toegang is gratis met onder andere de Museumkaart. Kijk voor meer info op de website: www.hetscheepvaartmuseum.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK