Kunstlijn Haarlem 2022 twée weekenden in het teken van kunst

Op 5-6 én 12-13 november vindt dit jaar de 37e editie van Kunstlijn Haarlem plaats. Dit jaar hebben bezoekers maar liefst twee weekeinden de gelegenheid een kijkje te nemen in ateliers, galeries, musea en meer. Op vrijdag 4 november om 20.00 uur wordt het evenement voor hedendaagse kunst feestelijk geopend in de Sociëteit Vereeniging.

 

Uiteenlopend programma

Met ruim 200 deelnemende kunstenaars, die hun werk tonen bij circa 140 ateliers, broedplaatsen, winkels, musea en galeries, komt iedere kunstliefhebber aan zijn trekken. Speciale tentoonstellingen zijn te zien in Provinciehuis, Kloostergangen, Sociëteit Vereeniging en in de Vishal. Ook galeries doen mee zoals Galerie Année, Naaiatelier Haarlem en Galerie KRUIS-WEG68. Daarnaast zijn in de omliggende gemeenten Velsen en Heemstede tal van kunstenaarsateliers en tentoonstellingen te bezoeken. Een overzichtstentoonstelling van het Kunstlijn-weekend is te zien in Kunst Centrum Haarlem aan de Gedempte Oude Gracht 117-121 van vrijdag 28 oktober tot en met zondag 13 november. Het boekje van de KinderKunstlijn is daar op te halen.

 

Plattegrond

De plattegrond is te vinden in de Kunstlijner. Deze kunstkrant kan voorafgaande aan en tijdens het Kunstlijnweekend gratis worden afgehaald bij Kunst Centrum Haarlem, de VVV en andere Kunstlijn-locaties. Uitgebreide informatie over het aanbod tijdens het Kunstlijnweekend zijn te vinden op www.facebook.com/kunstlijn.haarlem en op www.kunstlijnhaarlem.nl.

Toegang is gratis.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK