Beeld en Geluid zet lockdown mediahelden in schijnwerpers tijdens Media in Crisistijd Live

Na het succes van de Beeld en Geluid webserie Media in Crisistijd, waarin presentator Harm Edens met diverse kenners sprak over de impact van de coronacrisis op het medialandschap, blikt hij op woensdagavond 2 september live terug op de serie. In de talkshow Media in Crisistijd Live spreekt Harm Edens met wetenschappers, makers en mediahelden als Beau van Erven Dorens, Linda Duits en Orgel Joke. 

Media in Crisistijd Live is dankzij tolk Irma Sluis toegankelijk voor doven en slechthorenden.  

 

Een explosie van webcamsex

De corona-pandemie en de slimme lockdown zetten ongekende veranderingen in de media en in ons mediagebruik in gang. Studeren via Instagram, werken via Zoom en feesten via Houseparty. De lockdown zorgde voor een explosie van webcamsex, de buurvrouw ontpopte zich tot fitnessgoeroe en de kapper gaf online cursussen om corona-coupes in toom te houden. Tegelijkertijd kregen traditionele media te kampen met instortende reclame-inkomsten, anderhalve meter maatregelen in de televisiestudio’s en sportuitzendingen zónder sportieve events om over te berichten. 

Tijdens Media in Crisistijd Live blikt Presentator Harm Edens terug op media-ontwikkelingen tijdens de eerste corona golf. Zo spreekt hij Beau van Erven Dorens over zijn corona programma Beau Blijft Binnen waarmee hij als televisiemaker snel inspeelde op de situatie. Mediawetenschappers Linda Duits en Mark Deuze belichten de ontwikkelingen in het medialandschap en natuurlijk mogen mediahelden als Orgel Joke die muziek tot in de huiskamers brengt, Samuel Levie die met zijn Support Your Locals de lokale ondernemer steunt en de online quiz Upbeatles die voor landelijk quiz-vertier zorgt deze avond niet ontbreken. 

 

Beperkt aantal kaarten 

Er zijn 75 kaarten beschikbaar om deze avond, volgens de richtlijnen van het RIVM, live bij te wonen bij Beeld en Geluid in Hilversum. Geen tickets bemachtigd? Het programma is (gratis) te volgen via het Facebook-evenement van Beeld en Geluid. 

 

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Beeld en Geluid

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK