Eerste Haarlemse EcoTrip Festival

Het eerste Haarlemse EcoTrip Festival wordt gehouden van 13 t/m 20 februari. Zeventien Haarlemse organisaties, van de Schuur tot aan de Stookkamer en van de Pletterij tot aan Verhalenhuis Haarlem presenteren een week lang theater, muziek, documentaires, gesprekken met deskundigen, exposities, beeldende kunst, rondleidingen en debat met duurzaamheid als inspiratie én noodzaak.
 
Vanuit hun zorgen om de opwarming van de aarde wilden de culturele organisaties in Haarlem een festival organiseren over duurzaamheid. Het bleek dat culturele makers van nu zich volop laten inspireren door maatschappelijke ontwikkelingen. Al snel haakten ook talrijke andere instellingen aan. Het resultaat is het EcoTrip Festival met een week lang cultuur, debat, gesprekken én daadwerkelijke actie. Ter inspiratie voor iedereen met het hart op de groene plaats!
 
Het complete programma met bijna veertig interessante activiteiten voor zowel beginnende als ervaren, jonge en oude groene rotten op allerlei plekken in Haarlem is vanaf nu te vinden op ecotripfestival.nl . Op deze pagina is ook een blokkenschema te vinden met locaties en tijden. Via de Facebookpagina EcoTripFestival wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.
 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK