‘Kerst in de Crypte’ vanwege grote toeloop verlengd

Vanwege de grote toeloop is het evenement ‘Kerst in de Crypte’ in de KoepelKathedraal te Haarlem verlengd tot en met zondag 15 januari. De tentoonstelling in de ondergrondse crypte ging 17 december van start en was de laatste tijd vaak uitverkocht. De planning was er op zondag 8 januari een punt achter te zetten, maar de organisatie heeft besloten een week langer open te blijven. Daardoor kunnen nóg meer mensen zich in de prachtige crypte van de KoepelKathedraal laten betoveren door winterse (kerst)landschappen in alle soorten en maten.

 

Door de ‘binnenbocht’ rijden maar liefst 3 modelspoor treinen over 80 meter rails langs oud-Hollandse steden en dorpen, Santa’s Wonderland, langs Disney figuren en een betoverend Charles Dickens-landschap. Bezoekers, zowel jong als oud, worden opnieuw verrast door de mooiste kersttaferelen.

Voor kinderen is het een ontdekkingsreis om de verborgen details tussen de kerstdorpen te vinden en iedereen kan aan het einde op de foto met rendier Lucy. Sluit af met warme chocolademelk met slagroom en verse appeltaart of een oliebol.

 

Praktische informatie

Nog te zien tot en met 15 januari 2023

Maandag t/m zondag 13:00 uur – 17.00 uur

Tickets kosten €7,50 (aan de kassa €8,50), kinderen van 5 t/m 12 jaar €4,00 en kinderen tot 4 jaar gratis.

Tickets en informatie: www.koepelkathedraal.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK