Stedelijk biedt onderdak aan daters tijdens de lockdown

De lockdown beperkt het aanbod inspirerende locaties voor een veilige en geslaagde date. Het Stedelijk Museum biedt vanaf 8 december daarvoor dé oplossing met de Heart Tour. Speciaal voor daters ontwikkelt het Stedelijk een route met vragen langs spraakmakende werken uit de collectie. Met extra gespreksstof leren de daters elkaar en de kunst beter kennen. Ongemakkelijke stiltes zijn met deze tour verleden tijd! Voor de lancering krijgt elk koppel tijdelijk het tweede kaartje van het huis.

 

Wat ga je doen? Breng bij The Beanery van Edward Kienholz een ode aan de horeca en eer jouw favoriete kroeg. Maak samen een performance op de legendarische roltrap door elkaar minutenlang in de ogen aan te kijken á la Marina Abramović. Of wees de curator van je date en wijs een werk uit Stedelijk BASE aan dat perfect bij je date past.

Het Stedelijk is sinds jaar en dag de plek voor een romantische of vriendschappelijke date met je nieuwe lief, levenspartner of goede vriend. Voor extra diepgang geeft de Heart Tour net dat extra duwtje in de goede richting. Deze route is de eerste uit de reeks en krijgt volgend jaar een vervolg met op maat gemaakte routes door de collectieopstelling Tomorrow is a Different Day en vele andere tentoonstellingen.

Wie nu een ticket boekt voor de tour krijgt er een gratis ticket bij voor hun date. Boek via stedelijk.nl/hearttour een ticket en selecteer ‘ander geldig toegangsbewijs’. In het museum is het gratis kaartje op te halen bij de kassa, op vertoon van het Heart Tour ticket.

 

Iedere maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 17.00 uur is de tour te volgen. Download de tour op je mobiel via de site of haal de route op papier bij de kassa.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK