Voorjaarsvakantie in het Frans Hals Museum

In de voorjaarsvakantie zijn er weer veel leuke dingen te doen in het Frans Hals Museum aan het Groot Heiligland in Haarlem. Zo kan je een 3D groepsportret komen knutselen, is er De Dikke Doe- en Luistertour én een speurtocht door het museum.

 

Activiteiten voor kinderen in de voorjaarsvakantie

Kinderen kunnen deze voorjaarsvakantie hun eigen 3D groepsportret knutselen. Laat je inspireren door de groepsportretten in ons museum! De workshop is gratis toegankelijk van 17 t/m 25 februari (inloop dagelijks van 12.00 tot 15.00 uur met uitzondering van maandag 19 februari).

Kinderen kunnen ook zelf op pad met de audiotour speciaal voor kinderen, De Dikke Doe- en Luistertour. Speuren door het museum kan ook, onze speurtocht voert je langs hoogtepunten uit onze collectie. Beide zijn gratis te verkrijgen bij de balie aan het Groot Heiligland.

Alle activiteiten voor kinderen vinden plaats in het Frans Hals Museum aan het Groot Heiligland. Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang tot het museum inclusief knutselclub, speurtocht en De Dikke Doe- en Luistertour. Meer informatie via www.franshalsmuseum.nl/kinderen.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK