BATTLE OF THE BANDS OP ZATERDAG 7 MEI IN ZIGGO DOME

Op zaterdag 7 mei geven de vier finalisten van de nieuwe muziekcompetitie The Tribute – Battle of the Bands een uniek live optreden in Ziggo Dome. Kaarten voor de show in Amsterdam zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. Kaartverkoop via priority.nl.

 

In The Tribute – Battle of the Bands, het zaterdagavond programma op SBS6 dat wekelijks te zien is, strijden 11 talentvolle en fanatieke tributebands om de titel: De beste tributeband van Nederland.

Van Queen tot Amy Winehouse, van Barbra Streisand tot The Rolling Stones en van ABBA tot The Eagles. Stuk voor stuk proberen zij om met hun sound en stem zo dicht mogelijk bij het origineel te komen en brengen hiermee een ode aan de grootste artiesten aller tijden. De show wordt gepresenteerd door Gerard Ekdom en de driekoppige vakjury bestaat uit Cesar Zuiderwijk – drummer van de Golden Earring-, Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van DI-RECT.

Voor de vier beste tribute bands opent zaterdag 7 mei de deur naar de grootste popzaal van Nederland; Ziggo Dome. Tijdens The Tribute- Live in Concert zullen de finalisten op indrukwekkende wijze de hits van hun idolen live ten gehore brengen. Een bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon aan de meest legendarische en invloedrijke acts uit de muziekgeschiedenis.

 

Talpa Entertainment Productions presenteert
THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT

Zaterdag 7 mei, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €29,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/thetribute of via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.

Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. De kaartverkoop voor het concert start zaterdag 15 januari om 20:00 uur.

Dit concert wordt gepresenteerd door Talpa Entertainment Productions in samenwerking met VodafoneZiggo en MOJO.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK