BLØF op 16 maart in Duycker

Op woensdag 16 maart om 21:00 uur speelt BLØF in poppodium Duycker. De band bestaat in 2022 precies 30 jaar en dat vieren ze groots met het nieuwe album ‘Polaroid’ en een nieuwe clubtour. Tijdens het try-out concert in Hoofddorp zien fans van BLØF dus de eerste preview van deze nieuwe clubtournee.

 

Ook voor BLØF kwam corona ongelegen. Gelukkig kan een band die niet het podium op mag, altijd nog de studio in. De mannen stortten zich, met producer Dries Bijlsma en technicus/mixer Huub Reijnders, op het maken van een nieuw album. De liedjes op Polaroid gaan over liefde, verlies, rouw, maar vooral ook over een hernieuwd vertrouwen in de toekomst. 

De single ‘Bitterzoet’ gaat over herinneringen die niet alleen maar mooi zijn. Het gaat over gemengde gevoelens, die ook weer samenhangen met de pandemie van de afgelopen twee jaar. Tijd voor bezinning is altijd goed, maar te veel tijd is ook frustrerend, vanwege de onmogelijkheid om te kunnen spelen en het gebrek aan perspectief. Het album Polaroid is een collage van die tegenstrijdige gevoelens en gedachten maar het gaat ook over nieuwe energie en het verlangen weer te gaan doen waar de band goed in is: optreden en muziek maken. Kijk voor meer informatie en tickets op www.duycker.nl

 

 

Foto © Jeroen Zondag

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK