Festival Grazende Zwaan

Zin in een heerlijk nazomers theaterfestival voor jong en oud? Dan is Grazende Zwaan echt iets voor jou! Een weekend vol theater, circus, muziek en workshops. Er is zowel een familie- als een volwassen programma. Ontdek kunst, cultuur en het prachtige landgoed in Nieuw-Vennep!

 

Familie programma

Kom gezellig met het hele gezin naar Grazende Zwaan! Een familieticket is goed voor twee volwassenen en drie kinderen. Er zijn verschillende theatervoorstellingen te zien zoals Pim en pom vieren feest, He koe waar ga jij naar toe? en Meneertje Slodde en Vos in de geluidentuin. Daarnaast kijk je je ogen uit bij de acrobatische acts van the Flying acrobats en stap je in de mini draaimolen van Dieromdom. Daarnaast kunnen kinderen het landgoed zelf ontdekken via een theatrale speurtocht of avontuurlijke hutten bouwen.

 

 

Volwassen programma

Naast het familie programma hebben we ook een speciaal programma voor volwassenen. Zo is er een prachtig boerderijconcert, waarin de Matthäus Passion in pocketversie wordt uitgevoerd. Deze fantastische muzikale vrienden spelen de mooiste delen uit Bachs monumentale werk. Daarnaast kun je genieten van diverse theatervoorstellingen zoals Commedia dell Faux die een mooie recensie kreeg in de theaterkrant. 

Daarnaast kan er keihard gelachen worden bij Down the lol hole: de coolste anarchistische goochelact voor volwassenen. Hun show is een mix van theater, magic, punk, dans en commedy en speelde eerder in de Melkweg, op Zwarte Cross en Paaspop.

 

Compleet uitje

Maak je uitje compleet en combineer verschillende theater en muzikale voorstellingen met een heerlijke nazomerse pasta. 

Als gezin koop je een familieticket en heb je toegang tot het festivalterrein en al het straattheater. Een familieticket kost €12,50 voor de zaterdag of zondag (geldig voor 2 volwassenen en max 3 kinderen). Of koop een weekendticket voor beide dagen €19,00.

Alle activiteiten spelen zich op 9 en 10 september af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, Hoofdweg 1041. 

 

Info en tickets: grazendezwaan.nl

 

Foto’s © Moon Saris

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK