Nieuwjaarsconcert Philharmonie live op NH Nieuws

Philharmonie Haarlem en NH Nieuws gaan samen door op de vorig jaar ingeslagen weg met de live tv-uitzending van het Nieuwjaarsconcert. Heel Haarlem en omgeving kan op 1 januari a.s. om 15.00 uur genieten van het rechtstreekse verslag van het nieuwjaarsfeest in de Philharmonie, thuis vanaf de bank.

 

TenToon Ensemble, Sterre Konijn en Christiaan Kuyvenhoven
Het TenToon Ensemble luidt 2022 in op eigentijdse wijze met de mooiste muziek die voor het ensemble werd geschreven en gearrangeerd. Het wordt een feestelijk programma met onder meer de ouverture en dans van Sjostakovitsj en een heerlijke Walsenmedley. Dit jaar verwelkomt het ensemble daarbij niet één, maar zelfs twee solisten op het podium. De allround zangeres Sterre Konijn zingt prachtige chansons waaronder Tout Dit, Nana en Blackbird. De Haarlemse pianist Christiaan Kuyvenhoven zal de Rhapsody in Blue van George Gershwin met het ensemble spelen, speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd door Bob Zimmerman. Kuyvenhoven is tevens de presentator van deze bruisende concertmiddag. Dat wordt een muzikaal feest op het podium en in de huiskamers!

 

“We zijn trots dat we zelfs in deze tijden dit geweldige live concert in onze prachtige Grote Zaal hebben staan. Hierdoor kunnen we zoveel mogelijk mensen in onze regio deze feestelijke, muzikale start van het nieuwe jaar laten meebeleven. We hopen in 2022 zo snel mogelijk deze concerten weer voor volle zalen te kunnen presenteren.” aldus Edwin van Balken (Directeur Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem).

 

Wat Nieuwjaarsconcert Philharmonie live te zien op NH Nieuws
Wanneer zaterdag 1 januari van 15.00 uur tot 16.15 uur
Waar TV-kanaal NH Nieuws (Ziggo kanaal 707/KPN kanaal 509)
Meer informatie www.theater-haarlem.nl/nieuwjaarsconcert

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK