REMY. & the Analogue Robot Orchestra

Muziekmakende mini-robots geven een unieke twist aan de nieuwe theatertour van harpist Remy van Kesteren, die sinds eind februari eindelijk weer te zien is in de Nederlandse theaters. De afgelopen jaren ontwikkelde Remy zijn eigen popsound met de harp. Door middel van een 30-koppig robotorkest wordt deze sound nu ook doorgevoerd in zijn theatervoorstelling.

 

 

Met de creatie van dit robotorkest lukt het Remy van Kesteren een onverwachte en verrassende energie teweeg te brengen bij het publiek. Het orkest van elektronische instrumenten is gebouwd door Jurjen Alkema en bestaat uit alledaagse voorwerpen en wordt elektronisch aangestuurd. De avond met Remy en zijn robotorkest staat in het teken van eigen composities en covers, begeleid door betoverende visuals die de wereld rondom het robotorkest van gedaante zullen doen veranderen. De show is geregisseerd door Eric Corton.

 

Op 16 april is REMY. & the Analogue Robot Orchestra te zien in Cultuurcentrum Griffioen in Amsterdam en op 21 april in Stadsgehoorzaal Leiden. Voor tickets, zie www.remyvankesteren.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK