WILLEM DE RIDDER’S ENDLESS EASTER PARADE

Op maandag 10 april viert Paradiso haar 55-jarig bestaan met ‘Willem de Ridder’s Endless Easter Parade’. Een groot feest waarbij Paradiso, in samenwerking met de familie, vrienden en nabestaanden van De Ridder, terugkijkt op 55 jaar ‘Cosmisch Ontspannen’ in Paradiso.

 

De Ridder was kunstenaar, verhalenverteller en radiomaker en zette zich in voor allerlei ontwikkelingen op het gebied van kunst en cultuur. Ook stond hij aan de wieg van meerdere tijdschriften, zoals Hitweek, een jongerentijdschrift dat hij samen met Peter J. Muller bedacht, en het seksblad Suck. Daarnaast was De Ridder een van de oprichters van Paradiso. In december 2022 overleed De Ridder op 83-jarige leeftijd. In de geest van De Ridder vinden er in de Grote Zaal verschillende voorstellingen plaats van o.a. magiërs, troubadours, bands en dj’s. In de kelder kan je je onderdompelen in soundscapes, oude radio-opnames en filmbeelden gemaakt door Willem de Ridder zelf. Ook vindt er een afterparty plaats waar je tot middernacht ongeremd kunt dansen.

 

Op dezelfde dag vindt er ook een parade/stadswandeling door de stad plaats richting Paradiso georganiseerd door Terts Brinkhof (oprichter van de Parade en ook vriend van De Ridder). Mensen kunnen zich hier gratis voor aanmelden via deze link

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK