Aveda Lifestyle Salon Tres Jolie Hair & Make up

Salon Tres Jolie is al ruim 14 jaar een begrip in Bloemendaal/Overveen en omgeving.
Het team van Tres Jolie bestaat uit Topstylisten, een Stylist, een Schoonheidspecialist en Visagisten. Met veel toewijding en passie werken wij volgens de Ayrvedische Aveda filosofie met Aveda producten.
Aveda’s ecologische huid-haarproducten geven tevens een trendy look. De producten bestaan uit meer dan 90% essentiele olien en zijn voor 89% gecertificeerd organisch.
Tijdens het inwerken van uw kleur kunt u natuurlijk in een tijdschrift bladeren, maar weet u ook dat wij deze tijd nuttig kunnen invullen voor u met bijvoorbeeld:
Een Anestasia behandeling, een handmassage, Chakra balans, AVEDA make-up of mini AVEDA gezichtsbehandeling.

Bruidsarragement
Lente, zomer, vroege herfst. Dit zijn de seizoenen waarop vol op getrouwd wordt. En op uw trouwdag de grote dag’ wilt u er natuurlijk op uw allermooist uitzien. Gaat u binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Met ons bruidsarrangement (haar + make-up) komt u al weer dichter bij die perfecte dag.
We beginnen met het informeren naar uw wensen, een advies waarin we u adviseren en ideeën over uw haar en make-up bespreken. We maken een aantal weken voor de grote dag, een proefkapsel, en uw make-up wordt vakkundig aangebracht.
Zo kunt u in een ontspannen sfeer beginnen aan een voor u zo bijzondere dag! Wij werken ook op locatie.

Make- up trend lente/zomer 2014
Op vertoon van deze advertentie bieden onze visagisten u graag een make up advies aan ter waarde van 22.50, dit is geheel vrijblijvend (alleen op afspraak)

Loop binnen voor een vakkundig en vrijblijvend advies
Bloemendaalseweg 236 Overveen 023-5256643
Find us on Facebook

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK