Ashton Brothers met alternatief voor Paleis der Wonderen

Ondanks de verlengde coronamaatregelen komen de Ashton Brothers tóch naar Haarlem deze kerstvakantie. In overleg met de Stadsschouwburg en alle betrokkenen annuleren ze hun avondvullende voorstelling Paleis der Wonderen die zij zouden spelen samen met de actrices Tina de Bruin, Eva Van der Gucht en Anne-Marie Jung. Voor de vele kaartkopers bieden de Brothers een alternatief: A Medicine Show – de wintereditie.

 

Coronaproof in Stadsschouwburg Haarlem: A Medicine Show – de wintereditie

Om het enthousiaste publiek niet in de kou te laten staan tijdens deze kerstvakantie, hebben de Ashton Brothers samen met de directie van de Stadsschouwburg gezocht naar een alternatief. Een show, zonder hun sisters, die past binnen de maatregelen én qua productie in verhouding staat met de hoeveelheid bezoekers die de schouwburg mag ontvangen. Vanaf zaterdag 25 december openen de Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans twee keer per dag de Stadsschouwburg voor een winterse matinee-editie van ‘A Medicine Show’. Deze familievoorstelling duurt een uur en is losjes gebaseerd op het bejubelde ‘Charlatans, a Medicine Show’, waarmee ze 15 jaar geleden louter 5-sterren recensies ontvingen in binnen- en buitenland. Zo kan toch nog een groot gedeelte van de kaartkopers genieten van een kerstshow, gemaakt door deze unieke groep theatermakers.

 

“Wat een droefenis! Voor de Brothers, de Sisters, de Stadsschouwburg….. én het publiek! De kaartverkoop voor Paleis der Wonderen was overdonderend en dat was ons allemaal een enorme steun in de rug. Maar…de Ashton Brothers zouden de Ashton Brothers niet zijn als we niet tóch iets uit onze hoge hoed zouden toveren”, aldus de Ashton Brothers

 

“A Medicine Show – de wintereditie” is vanaf 25 december a.s. om 13.15 en om 15.30 uur te zien in Stadsschouwburg Haarlem als alternatief voor Paleis der Wonderen. Voor meer informatie zie www.theater-haarlem.nl/ashton-brothers

 

Wegens de verlengde maatregelen vanuit de Rijksoverheid heeft de Stadsschouwburg samen met de artiesten bij alle voorstellingen die plaatsvinden t/m 14 januari de afweging gemaakt of er verplaatst dan wel geannuleerd wordt. Kaartkopers worden hierover zo spoedig mogelijk per e-mail geïnformeerd.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK